Adana Aski Spor'dan Avrupa Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Adana Aski Spor'dan Avrupa Değerlendirmesi

Adana Aski Spor\'dan Avrupa Değerlendirmesi

Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Eurocup’ta en zorlu gruba düşmelerine rağmen, grubu lideri olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

07.07.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Eurocup'ta en zorlu gruba düşmelerine rağmen, grubu lideri olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

Almanya'nın Münih kentinde çekilen Eurocup Women kurasını değerlendiren Yücel, Adana ASKİ Spor adı ile bu yıl ilk kez Avrupa kupalarına katıldıklarını hatırlatarak, "Grubumuzda diğer bir Türk takımı olan Beşiktaş'ın yanı sıra, Rusya ve Slovakya temsilcileri de bulunuyor. Grupların içerisinde en zorlu grup olmasına rağmen, grup lideri olarak bir üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

Bu yıl Avrupa'da ay-yıldızlı bayrağı gururla temsil edeceklerini söyleyen Yücel, "Adana'nın Avrupa'daki tek temsilcisi olmasından dolayı şehrimizi de en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Eurocup Women kurasında Adana ASKİ Spor'un grubunda Beşiktaş, Rusya'nın Spartak Moskow Region ve Slovakya'nın Piestanske Ceajky takımları bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Aski Spor'dan Avrupa Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement