Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncel Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncel Hakkında Suç Duyurusu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevinden Uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın Oğlu Gökhan Durak, Uyuşturucu Kullandığını Öne Süren Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuncel Aleyhine Cumhuriyet Savcılığına Avukatı Aracılığıyla Suç Duyurusunda Bulundu

30.06.2010 17:07

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak, uyuşturucu kullandığını öne süren belediye meclis üyesi Mustafa Tuncel aleyhine Cumhuriyet Savcılığına avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Gökhan Durak'ın avukatı Necil Topuz, Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusu sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, meclis üyesi Mustafa Tuncel'in, 'Gökhan Durak kokain kullanıyor' yönünde daha önce de iddiada bulunduğunu söyledi.

Bu iddiaya ilişkin Tuncel hakkında daha önce de Cumhuriyet Savcılığına 'iftirada bulunduğu' iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını anımsatan Topuz, müvekkiline yönelik bu tarzda açıklamaların affedilemeyeceğini ifade etti.

Topuz, Tuncel'in geçtiğimiz günlerdeki açıklamasından bir gün sonra Gökhan Durak'ın Adana Adli Tıp Kurumuna başvuruda bulunarak kan ve idrar tahlillerinin yaptırıldığını belirterek, 'Yapılan bu tahlillerde uyuşturucu maddeye rastlanılmadığına ilişkin rapor alındı. Alınan bu rapor Tuncel'in iftira attığını kanıtlıyor' dedi.

Raporu suç duyurusuyla birlikte Cumhuriyet Savcılığına sunduklarını bildiren Topuz, açıklamasında şunları kaydetti:

'Tuncel iftiralarına devam ettiği sürece mahkemelerde hesap vermeye devam edecek. Soykırım yapmak, insanları öldürüp hayatlarına son vermek insanlık suçu. İnsan öldürmek o insanın fiziki varlığını sona erdirmek demek. Onun için insanlık suçudur. İftira suçu da insanın manevi varlığını sona erdirdiği için bize göre bir insanlık suçudur. İnsanlık suçu işleyenlerin bunun bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerine inanıyorum. Gökhan Durak'ın kokain veya başka bir uyuşturucu kullanmadığı raporla belgelendiği için yapılan iftira açıkça ortadadır.'

(AG-DAB-SA) - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncel Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement