Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 13 Milyon Liralık 52 Yeni Araç - Son Dakika
Güncel

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 13 Milyon Liralık 52 Yeni Araç

Adana Büyükşehir Belediyesi\'ne 13 Milyon Liralık 52 Yeni Araç

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 13 milyon 459 bin liraya satın aldığı 52 yeni araç, düzenlenen törenle tanıtıldı.

03.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 13 milyon 459 bin liraya satın aldığı 52 yeni araç, düzenlenen törenle tanıtıldı.

Uğur Mumcu Meydanı'ndaki törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP'li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda konuk katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, araçların büyük bölümünün itfaiye filosunu güçlendirmek için satın alındığını söyledi. Sözlü şöyle dedi:

"52 araç satın aldık. Bunların 19'u İtfaiye Daire Başkanlığı, 16'sı Çevre Koruma Daire Başkanlığı, 8'i Mezarlıklar Daire Başkanlığı, 5'i Sağlık Daire Başkanlığı'nda olmak üzere 13.5 milyon liraya Adana'ya kazandırdık. Bunların içinde binek araç yok. Alınanlar tamamen hizmet aracıdır. Bunların içindeki itfaiye araçları nadiren lazım olur, lazım olduğunda da hayat kurtarır."

HÜKÜMETLE SIKINTIYA SOKMADAN

Adana'da hükümetle belediye arasına sıkıntı sokmadan çalışma yürüttüklerini belirten Sözlü şöyle konuştu:

"Kamu bürokrasisini, merkezi hükümetle belediye arasında bir sıkıntıya sokmadan bir çalışma yürütüyoruz. Adana'nın Büyükşehir dışında 15 belediyesi var. Hangi siyasi partiden olursa olsun hizmet için çaba sarf ediyoruz."

Protokol üyeleri daha sonra aralarında yangına ilk anda müdahale için yanlarına yangın söndürme tüpü monte edilen motosikletler ve 4x4 pikapların da bulunduğu araçların geçişini izledi. Ayrıca yeni araçlar için 2 koç kurban edildi.

BAŞKAN İÇİN, 'SENİNLE BAŞIM DERTTE' ŞARKISI

Yeni araçların geçişi sırasında Büyükşehir Belediye Bandosu tören sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye herhangi bir müzik parçası isteyip istemediğini sordu. Bunun üzerine Sözlü, 'Onlar benim istediğim parçayı bilir' deyince bando, "Seninle başım dertte' parçasını çaldı. Parçayı sonuna kadar dinleyen Sözlü, daha sonra bandoya teşekkür etti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 13 Milyon Liralık 52 Yeni Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement