Adana Çıplak Ayakla Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

Adana Çıplak Ayakla Hırsızlık

Adana Çıplak Ayakla Hırsızlık

Çıplak ayakla hırsızlıkAdana'da pencere şebeke demirleri ile klimaların dış ünitelerine tırmanarak girdiği evlerde ses çıkartmamak için çıplak ayakla hırsızlık yapan 26 yaşındaki Tekin Çetin yakalandı.

24.06.2016 11:37

Çıplak ayakla hırsızlık

Adana'da pencere şebeke demirleri ile klimaların dış ünitelerine tırmanarak girdiği evlerde ses çıkartmamak için çıplak ayakla hırsızlık yapan 26 yaşındaki Tekin Çetin yakalandı. Hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından 5 ayrı dosyadan aranan Çetin tutuklandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Mahfesığmaz Mahallesi'nde oturan Ali Budak'ın apartman dairesine giren hırsız, bin lira değerinde takı ve telefon ile 410 lira çaldı. Ali Budak'ın ihbarı üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Budak'ın oturduğu apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda, yürürken ses çıkarıp ev sahiplerinin uyanma ihtimaline karşı, binaya girerken ayakkabılarını çıkarıp çorapla dolaşan kar maskeli hırsızın Tekin Çetin olduğu belirlendi. Ekipler, şüpheliyi Kiremithane Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.

Gözaltına alınan ve hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ile hırsızlık suçlarından 5 ayrı yakalama kararı ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Tekin Çetin'in, 3 ayrı hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu saptandı. Emniyetteki sorgusunda hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen Tekin Çetin, "Ben hava sıcak olduğu için gömleğimi çıkarmıştım. Hasımlarım var, sivillerin araba ile üzerime doğru geldiğini görünce düşmanlarım sandım, o yüzden de kaçtım. Ben hırsızlık yapmadım, beni boş yere aldınız" dedi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Tekin Çetin tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Çıplak Ayakla Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement