Adana'da "Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adana'da "Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi" Yapıldı

Çukurova Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline yönelik hazırlanan Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi başladı.

23.12.2015 17:45

Çukurova Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline yönelik hazırlanan Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi başladı.

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, projeyle bölge halkı ile yerli ve yabancı turistlere yönelik hizmetlerin, her geçen gün gelişen bilişim teknolojisi imkanlarıyla desteklenerek, verimlilik ve kalitenin arttırılması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, müdürlük eğitim programıyla birimlerdeki personelin Android ya da IOS uygulama ve servislerini hazırlayabilmeleri, kurumun ihtiyaç duyduğu mobil yazılımları üretebilmeleri ve tüm tanıtıcı faaliyetleri destekleyici mobil uygulamaları geliştirmelerinin sağlanacağını ifade etti.

Tari, Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi faaliyeti ile bölge halkıyla yerli ve yabancı ziyaretçilere sunulan hizmetlerdeki verimlilik ve kalitenin, gelişen bilişim teknolojisi imkanlarıyla desteklenerek, erişilebilirliğin arttırılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da 'Mobil Uygulama ve Geliştirme Eğitimi' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement