Adana'da Narkotim Sokağa Çıktı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Narkotim Sokağa Çıktı

Adana\'da Narkotim Sokağa Çıktı

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şubesi bünyesinde sokak satıcılarıyla mücadele amacıyla oluşturulan Narkotim ekipleri, sokağa çıkıp uyuşturucu denetimi yaptı.

18.12.2014 11:00  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da narkotim ekipleri, uyuşturucu satıldığı yönünde gelen ihbarların artması üzerine merkez Yüreğir İlçesi'nin Sinanpaşa Mahallesi'ne baskın yaptı.

Farklı yönlerden Kışla Caddesi'ne giren özel kıyafetli Narkotim ekipleri, sokakta gördüğü grupları durdurup tek tek kontrol etti. Alınan genel arama kararıyla şüphelendikleri gençlerin üzerini arayan timler, ayakkabılarının içine kadar inceledi.

AYAKKABILARININ İÇLERİNİ KONTROL ETTİLER

Narkotik köpeklerin de kullanıldığı uygulamada, işyerleri, boş binalara giren Narkotim ekipleri, duvarların sıvalarının arasına, taşların altına kadar baktı. Ekipler, köpeğin işaret verdiği yerlerde uyuşturucuyu bulmak için toprağı elleri ile kazdı.

Ağaçların arasına, taşların altına ve çöp kovalarının içlerine kadar bakan ekipler, üzerinden esrar çıkan bir genci gözaltına aldı. Mahalle sakinleri ise gözaltına alınan kişi için, "O asker, içici, izinli geldi. Uyuşturucuyu bırakmaya çalışıyor, siz de bırakın" diyerek polise yalvardı. Ancak ismi açıklanmayan genç gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Narkotik polisinin gerçekleştirdiği planlı operasyonlar artarak devam ederken, yeni kurulan ve 10'u motosiklet, 25 araç filosuna sahip olan Narkotim ekipleri, park, okul ve alışveriş merkezlerinin çevresinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Narkotim Sokağa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement