Adana Demirspor'un Yeni Başkanı Sedat Sözlü - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'un Yeni Başkanı Sedat Sözlü

Adana Demirspor\'un Yeni Başkanı Sedat Sözlü

Adana Demirspor'un olağanüstü genel kurulu Sheraton Adana Otelinde yapıldı.

23.06.2015 16:38  Güncelleme: 16:52

Adana Demirspor'un olağanüstü genel kurulu Sheraton Adana Oteli'nde yapıldı. Sedat Sözlü Adana Demirspor'un yeni başkanı oldu.

Mavi lacivertli kongre üyelerinin büyük ilgi gösterdiği genel kurul, olgun bir havada geçerken Adana Demirspor Başkanlığı'na seçilen Sedat Sözlü ise teşekkür konuşmasında duygulu anlar yaşayarak "Adana Demirspor Başkanlığı her Demirsporlu gibi benim de hayalimdi. Çocukluğumun hayalini gerçekleştirdim. Şimdi ise yeni yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızla birlikte Adana Demirspor'un Süpel Lig hayalini gerçekleştireceğiz" dedi.

Yeni yönetim kurulunu oluştururken toplumun her kesimini kucakladıklarını da ifade eden Başkan Sözlü, şöyle devam etti:

"Geçen sezon Adana Demirspor, büyük haksızlıklara uğradı. Şampiyonluğumuz elimizden alındı. Biz, ayrıcalık istemiyoruz, adalet istiyoruz. Adana Demirspor'u Süper Lige taşımak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız."

YÖNETİM KURULU

Fahri Başkan Hüseyin Sözlü, Onursal Başkan Turhan Demirdal, Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Tarkan Kulak, İmam Gazali Hıradağı, Kenan Şenbayrak, Ümit Onatça, İhsan Çetinkaya, Şentürk Çalık, Levent Duyuler, Demir Süerli, İsa Önük, İsa Tuzcu, Ekrem İnaltekin, Ayhan Deniz, M. Edip Gülnar, Ertuğrul Doğaner, Ramazan Balak ve Yüksel Gümürdülü. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'un Yeni Başkanı Sedat Sözlü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement