Adana Esob Başkanı Sözütek'ten Başkan Çelikcan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana Esob Başkanı Sözütek'ten Başkan Çelikcan'a Ziyaret

Adana Esob Başkanı Sözütek\'ten Başkan Çelikcan\'a Ziyaret

Adana ESOB Başkanlığına yönetim kurulu kararı ile getirilen Yeni Birlik Başkanı ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ettiler.

24.08.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana ESOB Başkanlığına yönetim kurulu kararı ile getirilen Yeni Birlik Başkanı ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Adana ESOB Başkanlığına yeni seçilen Nihat Sözütek'e başarılar dileyen Başkan Çelikcan, vefat eden eski Başkan Kazım Barışık'a da Allah'tan rahmet diledi. Yüreğir'de esnafların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan, "Bizler Yüreğir'de her zaman esnaflarımıza kanunlar ölçüsünde her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların işlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Özellikle yatırım yapacak olan vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı tanıyoruz. Amacımız ilçemizde yeni iş sahaları açılsın ve ilçemiz kalkınsın. İnşallah sizlerde hayırlı hizmetler yaparsınız. Tüm esnafımızın temsilcisi oldunuz. Başarılar diliyorum" dedi.

GÜNEY KUŞAK ÇEVRE YOLU ADANA'YI RAHATLAYACAKTIR

Adana Güney Kuşak Çevre Yolu'nun projeye alınmasında büyük emeği olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Güney Kuşak Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla ulaşım ve şehir içi trafiğinde önemli bir rahatlama olacaktır. Bunun yanı sıra inşaatı devam eden Bölge Hastanesi'nin bulunduğu Mithat Özsan Bulvarı Üzerinde de kavşak çalışması projesi yapılmaktadır. Hastanelerin hizmete açılmasıyla burada önemli bir trafik akışı olacağından biz şimdiden önlemimizi alarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamasına özen göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Yüreğir'de güzel çalışmalar yapıldığını belirterek "Ben sizin her zaman doğruluğunuza dürüstlüğünüze inanan biriyim. Bizim için bir belediye başkanından çok bir kardeşimiz gibisiniz. Bunu her yerde her ortamda açıkça söylüyorum. Adana genelinde 86 esnaf odamız ve 85 bin esnafımız var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel çalışmalar yapacağımızı umuyorum" diyerek işbirliği içerisinde çalışmaların süreceğini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Esob Başkanı Sözütek'ten Başkan Çelikcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement