Adana - Sağır ve Dilsiz Taklidi Yapan Kadın Dilenci - Son Dakika
Güncel

Adana - Sağır ve Dilsiz Taklidi Yapan Kadın Dilenci

Adana - Sağır ve Dilsiz Taklidi Yapan Kadın Dilenci

Sağır ve dilsiz taklidi yapan kadın dilenci Adana'da cami çıkışında duygu sömürüsü yaparak dilenenlere yönelik Seyhan İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

31.01.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağır ve dilsiz taklidi yapan kadın dilenci

Adana'da cami çıkışında duygu sömürüsü yaparak dilenenlere yönelik Seyhan İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda, elinde, 'Allah işinizi rast getirsin, Allah yardımcınız olsun' yazılı kağıt tutarak sağır ve dilsiz görüntüsü veren 25 yaşlarındaki kadın dilencinin de rol yaptığı ortaya çıktı.

Seyhan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kavşaklar ve cami önlerini duygu sömürüsü yaparak dilenenlerden temizlemek için operasyon başlattı. Ekiplerin tek tek topladığı dilenciler, Zabıta Müdürlüğü'ne götürüldü. Dilencilerin üzerlerindeki paralara el koyan ekipler, 'Kabahatler Kanunu'nu uygulayarak ceza yazdı. Ekiplerin Yeni Cami önünden aldığı, 'Allah işinizi rast getirsin, Allah yardımcınız olsun' yazılı kağıt tutarak sağır ve dilsiz görüntüsü veren 25 yaşlarındaki kadın dilencinin ise rol yaptığı ortaya çıktı. El konan parasını isteyip, ceza yazılmaması için zabıtaya yalvaran kadın, "Vallahi beni bir daha görmeyeceksiniz. Bir daha buralara gelmeyeceğim" diyerek gözyaşı döktü.

Üzerinden 248 TL çıkan dilenci, ceza yazıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Sağır ve Dilsiz Taklidi Yapan Kadın Dilenci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement