Adana Ticaret Odası'ndan Beyrut'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Adana Ticaret Odası'ndan Beyrut'a Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Heyetlerin görüşmesi ve sunumlar yapılması Adana Ticaret Odası (ATO) yönetim kurulu başkanı Atila Menevşe ile röportaj Beyrut Ticaret Odası başkanı Muhammed Şukeyr ile röportaj Hediye takdimi Adana Ticaret Odası (ATO) yönetim kurulu başkanı Atila Menevşe, Beyrut Ticaret Odası'na gerçekleştirdiği ziyarette Adana ve Beyrut arasındaki ticaret ve turizme yönelik ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

30.08.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Heyetlerin görüşmesi ve sunumlar yapılması

Adana Ticaret Odası (ATO) yönetim kurulu başkanı Atila Menevşe ile röportaj

Beyrut Ticaret Odası başkanı Muhammed Şukeyr ile röportaj

Hediye takdimi Adana Ticaret Odası (ATO) yönetim kurulu başkanı Atila Menevşe, Beyrut Ticaret Odası'na gerçekleştirdiği ziyarette Adana ve Beyrut arasındaki ticaret ve turizme yönelik ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Adana'nın ticaret ve turizm potansiyelini anlatmak için Lübnan'ın başkenti Beyrut'a gelen ATO yönetim kurulu başkanı Menevşe, Beyrut Ticaret Odası başkanı Muhammed Şukeyr ile görüştü.

Görüşmede Adana'nın ticari ve turizm kapasitesiyle ilgili gerçekleştirilen sunumun ardından heyetler, Türk ürünlerinin Lübnan üzerinden üçüncü ülkelere ulaştırılması ve Adana ile Beyrut arasındaki ticaret ve turizm konusunu ele aldı. Görüşmede Türkiye'nin Beyrut Ticaret Müşaviri Emine Lekesiz de hazır bulundu.

Görüşmeden sonra AA muhabirine konuşan ATO yönetim kurulu başkanı Menevşe, Adana ve Beyrut arasında ekonomik bir köprü kurmak istediklerini belirterek "İki şehir arasında (Adana-Beyrut) ticari potansiyel olduğunu düşünüyoruz. Her gün karşılıklı uçak seferleri, vize serbestliği ve başka imkanlar var. Bunları değerlendirebilir miyiz diye düşünüyoruz." dedi.

Adana Ticaret Odası\'ndan Beyrut\'a Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Ticaret Odası'ndan Beyrut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement