Adana Uyuşturucu Kullanıp Gasp Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Adana Uyuşturucu Kullanıp Gasp Yaptılar

Adana Uyuşturucu Kullanıp Gasp Yaptılar

Uyuşturucu kullanıp gasp yaptılar Adana'da uyuşturucu madde bağımlısı 28 yaşındaki Ali Baki Şengül ile 24 yaşındaki Ahmet Bulundu akaryakıt istasyonundaki market çalışanını bıçakla tehdit edip 2 bin 500 TL para ile 10 paket sigara gasp etti.

30.06.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu kullanıp gasp yaptılar

Adana'da uyuşturucu madde bağımlısı 28 yaşındaki Ali Baki Şengül ile 24 yaşındaki Ahmet Bulundu akaryakıt istasyonundaki market çalışanını bıçakla tehdit edip 2 bin 500 TL para ile 10 paket sigara gasp etti. Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen soygun sonrası yakalanan zanlılar, gasp öncesi aldıkları uyuşturucu nedeniyle bir gün hastanede gözetim altında tutuldular.

Ali Baki Şengül ile Ahmet Bulundu, geçen pazartesi günü saat 05.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Mithatpaşa Mahallesi'ndeki Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonuna geldi. Önce bir kaç kez markete girip keşif yapan iki arkadaş, içeride Volkan C.'nin yalnız kalmasını fırsat bilip kasaya yanaştı. Bellerinde sakladıkları bıçakları çıkaran uyuşturucu madde bağımlısı Şengül ile Bulundu, Volkan C.'yi tehdit ederek kasayı açtırdı. Kasadaki 2 bin 500 TL'yi alıp arkadaşı Ahmet Bulundu'ya uzatan Ali Baki Şengül, 10 paket sigarayı da cebine doldurdu.

Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda gaspçıların marketten çıkmasının ardından harekete geçen Volkan C., yardım çağırdı. Kasiyerin yardım isteğini duyan pompacı gençler, peşine düştükleri Ali Baki Şengül'ü yakaladı. Zanlıyı darp eden çalışanlar, cebindeki 10 paket sigarayı geri alıp Şengül'ü polise teslim etti. İkinci soyguncuyu yakalamak için çalışma yapan polis ise Bulundu'yu olaydan 6 saat sonra Mithatpaşa Mahallesi'nde yakaladı. Zanlının üzerinde 480 lira para ele geçirildi.

Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, yağma, hırsızlık, kasten yaralama gibi suçlardan poliste çok sayıda kaydı bulunan zanlıların gasptan önce uyuşturucu aldıkları belirlendi. Uyuşturucu nedeniyle 1 gün boyunca hastanede gözetim altında tutulan zanlılar, vücutlarındaki uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra emniyetteki sorguların olayı hatırlamadıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen Ali Bakı Şengül ile Ahmet Bulundu tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Uyuşturucu Kullanıp Gasp Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TOROSKAPLANI: Belli bir saatten sonra dışarıya çıkmaya korkuyorum.İçimde hep o korku var malesef.Sigara soruyorlarmış ben seneler oldu bıraktım misal sen nasıl erkeksin diyip bıçak ne varsa artık saldırıyorlarmış.Üzüntü verici olaylar. 0 0 Yanıtla

Advertisement