Adana Valiliği'nden Hasta Çocuğa Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Adana Valiliği'nden Hasta Çocuğa Yardım Eli

Adana Valiliği, beyninde tümör tespit edilen 6 yaşındaki Utku Yücel'in hastane masraflarını karşılayarak ameliyat olmasını sağladı.

20.02.2013 12:07

Adana Valiliği, beyninde tümör tespit edilen 6 yaşındaki Utku Yücel'in hastane masraflarını karşılayarak ameliyat olmasını sağladı.

Gazeteci olan babası Kemal Yücel ile geçtiğimiz günlerde bir buz pistine giden Utku Yücel, burada düşerek başını yere vurdu. Olayın ardından kontrol için götürüldüğü hastanede beyninde tümör olduğu tespit edilen küçük çocuğun ameliyat olması gerektiği bildirildi.

Ameliyatın özel bir hastanede yapılabileceğini, ancak baba Yücel'in masrafları karşılayamayacağını öğrenen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, verdiği talimatla valilik tarafından masrafların üslenilerek ameliyatın yapılmasını sağladı.

Coş, dün ameliyat olan Utku Yücel'in tedavi gördüğü Acıbadem Adana Hastanesi'ne giderek, baba Kemal Yücel'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Küçük çocuğun tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesine video konferans yöntemiyle bağlanan Coş, ameliyatı yapan Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Süha Kınalı'dan bilgi aldı. Kınalı, Utku'nun başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek, durumunun şu an iyi olduğunu söyledi.

Utku Yücel'in bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulunan Coş, Adana Demirsporlu olduğunu öğrendiği küçük çocuğa iletilmek üzere babasına forma verdi.

Baba Yücel de yardımlarından dolayı Vali Coş ve hastane yetkililerine teşekkür etti.

Coş'a ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü Hüseyin Çelik de eşlik etti.

Muhabir: Anıl Bağrık

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valiliği'nden Hasta Çocuğa Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement