Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel Açıklaması

Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel Açıklaması

"Vaktinde futbol topu dahi olmayan bir kulübü buralara getiren başkanımıza yapılan hakaret içeren konuşmalar karşısında suskun kalmayacağız"

19.08.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, kulüp başkanlarına yapılan hakaret içerikli konuşmalar karşısında suskun kalmayacaklarını bildirdi.

Uzel, yazılı açıklamasında, yeni sezon öncesinde Bolu kampını tamamlayan ve önemli isimleri transfer eden takımlarında her şey yoluna giderken, kulüp başkanı Bayram Akgül'ün yaptığı birlik ve beraberlik çağrısına, kendisine tribünlerde "reis" diye bağırttıran sözde amigonun yaptığı açıklamaların bardağı taşırdığını belirtti.

Takıma zarar verme adına koltuk kıran, saha kapattıran, hatta futbolcusuna, teknik direktörüne, başkanına küfür eden kişinin büyük bir saygısızlık yaptığını aktaran Uzel, şunları kaydetti:

"Yaşları 14-15 olan gençleri yanına alarak sosyal medya aracılığıyla başkanımıza ve ailesine ağza alınmayacak küfürler edilmesinin zeminini hazırlayan sözde tribün lideri, daha geçen sezonun seyircili ilk maçında takımızın yediği her gol sonrası diğer taraftarlarımızı tahrik ederek başkanımız için karalama kampanyası başlatmıştır. Bu kişi, iki sezon önce Adana'da oynadığımız Manisa maçı sonunda yaşanan olayları tetiklemiş ve 3 müsabakayı seyircisiz oynamak zorunda bırakılmıştık. Eğer bugün 7 Temmuz'da Adanasporlular günü kutlanıyorsa bunun nedeni başkanımızın kulübe sahip çıkarak amatör kümeye düşmesini engellemesidir. Kendisini Adanaspor'u karşılıksız ve gönülden seven büyük taraftarımızın üzerinden gören bu şahıs başkanımız ve taraftarımızı karşı karşıya getirmek istemesine rağmen gerçek Adanaspor taraftarınca ciddiye alınmayacağı bir gerçektir. Bizler her türlü platformda yasal haklarımızı arayarak, vaktinde futbol topu dahi olmayan bir kulübü buralara getiren başkanımıza yapılan hakaret içeren konuşmalar karşısında suskun kalmayacağız." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ŞÜKRÜ ÖZHAN: bu tür insanlar her zaman olacaktır. üç beş capulcunun bu tür şeylere girmesinin muhakkah bir kaç nedeni vardır. bunlar zaman icerisinde kaybolacaklardır. bu tür şeyler sizleri yolunuzdan alkoymasın. başarılarınızın devamını diliyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement