Adanaspor'da Kupa Mesaisi - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Kupa Mesaisi

Adanaspor\'da Kupa Mesaisi

PTT 1.Lig’in 13. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon’u 2-1’lik skorla geçen Adanaspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda oynanacak Diyarbekirspor karşılaşmasına çevrildi.

30.11.2015 14:50

PTT 1.Lig'in 13. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-1'lik skorla geçen Adanaspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda oynanacak Diyarbekirspor karşılaşmasına çevrildi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Gençlik Stadı'nda çalışmalara başlayan turuncu-beyazlı ekip hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular,koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale oynayarak çalışmaları tamamladı.

"GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Perşembe günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan kupa maçına önem verdiklerini ve gruplara kalmak istediklerini belirtti. İpekoğlu, "1461 Trabzon galibiyetiyle moral bulduk. Oyuncularımı yeniden tebrik ediyorum. Ancak artık önümüzdeki Diyarbekirspor karşılaşmasına odaklandık. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Kupa maçlarında forma şansı bulamayan oyuncularımıza da şans gelecektir. Kupa karşılaşmasının kulübümüze maddi getirisinin de olacağını göz önünde bulunduruyoruz. Bu bağlamda gruplara kalma adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞTA

Adanaspor ile Diyarbekirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. 3 Aralık Perşembe günü 15: 30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri hem internet üzerinden hem de yetkili gişelerden satışa sunuldu. Biletlerin 5 TL'den satışa sunulduğu karşılaşmada Adanaspor taraftarları Güney Kapalı Alt ve Üst bloklarından giriş yapabilecek. Kombine sahibi olan taraftarlar da kombineleriyle müsabakaya giriş yapabilecek.

Misafir takım Diyarbekirspor taraftarlarına e-bilet sistemi uygulanacak. 810 kişilik misafir takım tribünlerinin biletleri de yine 5 TL'den satışı yapılacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Kupa Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement