Adapazarı?nda Asılan Afişlerde Vatandaş Oy Kullanmamaya Çağrıldı - Son Dakika
Güncel

Adapazarı?nda Asılan Afişlerde Vatandaş Oy Kullanmamaya Çağrıldı

Adapazarı?nda Asılan Afişlerde Vatandaş Oy Kullanmamaya Çağrıldı

Adapazarı'nda asılan afişlerde vatandaş oy kullanmamaya çağrıldı ADAPAZARI (Sakarya)(DHA)- ADAPAZARI'nda genel seçimler öncesinde sokaklara yapıştırılan 'Tevhide Çağrı' afişleri ile vatandaşların oy kullanmaması istendi.

03.06.2015 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda asılan afişlerde vatandaş oy kullanmamaya çağrıldı

ADAPAZARI (Sakarya)(DHA)- ADAPAZARI'nda genel seçimler öncesinde sokaklara yapıştırılan 'Tevhide Çağrı' afişleri ile vatandaşların oy kullanmaması istendi. Afişlerde yer alan 'Oy kullanma; yaratıcına şirk koşma' yazısı dikkat çekiyor.

Adapazarı kent merkezinde çeşitli yerlere yapıştırılan afişlerlerde vatandaşların 7 Haziran'da oy kullanmamaları isteniyor. Afişte oy kullanmanın Allah'a şirk koşmak anlamına geleceğini savunuluyor. Afişte ayrıca, 'ey iman edenler. Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz? yazısı yeralıyor.

Adapazarı kent merkezinde sokaklarda duvarlara, elektrik trafolarına izinsiz yapıştırılmış bu afişlerin birçoğu vatandaşlar tarafından kazınıp kaldırıldı. Ancak halen birçoğu duran ve yenilerinin yapıştırıldığı gözlenen afişleri vatandaşlar büyük bir şaşkınlık içinde okuyor. Afişlerin en altında, bunları hazırladığı belirtilen internet adresleri de bulunuyor.

Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA) - DİYARBAKIR'DAN Şanlıurfa'ya dönen polislerin içinde bulunduğu aracın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve Diyarbakır'da görevden döndüğü öğrenilen polis memuru Müslüm Cingöz yönetimindeki 63 ZV 569 plakalı hafif ticari araç, Siverek ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü polis memuru Cingöz ile yanındaki meslektaşı Necati Türkmen yaralandı. Yaralı polisler çağırılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adapazarı?nda Asılan Afişlerde Vatandaş Oy Kullanmamaya Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement