Adapazarı'nda Ev Soyan 3 Hırsızlık Zanlısından Biri İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adapazarı'nda Ev Soyan 3 Hırsızlık Zanlısından Biri İstanbul'da Yakalandı

Adapazarı\'nda Ev Soyan 3 Hırsızlık Zanlısından Biri İstanbul\'da Yakalandı

SAKARYA'ya İstanbul'dan kiraladıkları araçla gelerek camı kırıp girdikleri evden 50 bin liralık ziynet eşyası çaldıkları belirlenen 3 kişiden C.K. (21) adlı kız İstanbul'da yakalandı.

18.09.2015 19:25

SAKARYA'ya İstanbul'dan kiraladıkları araçla gelerek camı kırıp girdikleri evden 50 bin liralık ziynet eşyası çaldıkları belirlenen 3 kişiden C.K. (21) adlı kız İstanbul'da yakalandı. Genç kız gözaltına alınırken, polis firar eden 2 genci arıyor.

3 zanlı, Arabacıalanı Mahallesi'nde bir çiftin yaşadığı eve kimsenin olmadığı sırada pencere camını kırarak girdi. Tüm evi karıştıran hırsızlar, yaklaşık 50 bin lira değerindeki pırlanta seti, beşi bir yerde ve hasır setini çaldı. Hırsızlık zanlıları daha sonra kiraladıkları araçla, İstanbul'a kaçtı. Eve gelen çift, etrafın dağınık olduğunu görünce hırsız girdiğini anlayarak durumu polise bildirdi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızları yakalamak için harekete geçti.

Evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, kiralık aracın plakasını tespit etti. Ekipler, 3 kişiden C.K.'yi İstanbul'un Kartal İlçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen şüpheli, Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındıktan sonra adliyeye sevkedildi. Ziynet eşyalarının ise diğer 2 hırsızlık zanlısı M.Ş. (24) ve Z.G.'de (21) olduğu öğrenildi. Polis, 2 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adapazarı'nda Ev Soyan 3 Hırsızlık Zanlısından Biri İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement