Add Çeşme, Üyelik Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Add Çeşme, Üyelik Kampanyası Başlattı

Add Çeşme, Üyelik Kampanyası Başlattı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çeşme Şubesi, yönetimdeki yenilenmenin ardından üye sayısının artırılması için çalışma başlattı.

25.05.2016 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çeşme Şubesi, yönetimdeki yenilenmenin ardından üye sayısının artırılması için çalışma başlattı.

Veysel Ayhan başkanlığında toplanan ADD Çeşme Şubesi Yönetim Kurulu, üyelikleri düşürülen ve pasif üye olarak görünen kişilerle tekrar temasa geçilerek üyeliklerinin aktifleştirilmesini ve derneğe yeni üyelerin kazandırılması için kampanya başlatılmasını kararlaştırdı. Düzenleyecekleri etkinliklerle derneğin gelirini artırmayı da hedeflediklerini belirten ADD Çeşme Şube Başkanı Veysel Ayhan, amaçlarının derneği aktif hale getirerek hedeflerini, ilkelerini insanlara aktarmak olduğunu ifade etti. Ayhan, "18-19 Haziran tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan genel kurul için çalışıyoruz. Çeşme'yi ben ve kurultay delegemiz olan Songül Eren temsil edecek. Aktif çalışmalarımıza genel kurul sonrası hız vererek öncelikle üye sayımızın artırılmasını sağlayacağız. Pasif durumda görünen üyelerimizle temasa geçerek onların da çalışmalarımızda yer almalarını sağlayacağız. İlçemizde bulunan diğer STK'larla dayanışma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunun yanı sıra derneğimize gelir elde etmek adına çeşitli etkinlikler organize etmek istiyoruz" dedi.

DİLŞAT ARINÇ'A ONURSAL BAŞKANLIK BERATI

ADD Çeşme Şubesi Yönetim Kurulu, uzun yıllar şubenin başkanlığını yürüten Dilşat Arınç'a da "Onursal Başkanlık Beratı" verilmesini kararlaştırdı. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Bilgiç, Arınç'ın dernek için çok ciddi mücadeleler verdiğini vurgulayarak, "Onursal başkanımız Sayın Dilşat Arınç, ADD Çeşme'nin yaşaması için varını yoğunu ortaya koymuş bir isim. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yaşaması için her türlü fedakarlığı gösteren Arınç, bu uğurda bizlerin vazgeçemeyeceği bir isim. Bu nedenle yönetim kurulu olarak kendisine 'Onursal Başkanlık Beratı' verme kararı aldık" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Add Çeşme, Üyelik Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement