Adil Düzlü'den Belde Halkına Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Adil Düzlü'den Belde Halkına Veda Mesajı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde seçimleri kaybeden 15 yıllık belediye başkanı Adil Düzlü, "Halkımızın verdiği emaneti başım dik, alnım açık şekilde devretmek en büyük mutluluğumdur.

02.04.2014 14:12

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde seçimleri kaybeden 15 yıllık belediye başkanı Adil Düzlü, "Halkımızın verdiği emaneti başım dik, alnım açık şekilde devretmek en büyük mutluluğumdur." dedi.

1999 yılınan bu zamana belediye başkanlığı görevinde Saltukova'ya hizmet veren Adil Düzlü, duygusal veda mesajında şunları söyledi: "15 yıl boyunca beldeme ve ilçeme hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. İlkleri başardığımız gibi, ekonomik ve sosyal yönden gelişmenin temeli olan yerel ve bölgesel yatırımların da uygulayıcı ve takipçisi olduk. Kişi hak ve hürriyetleri ile demokrasinin her zaman savunucusu oldum. Görev süresi içinde sadece söylem değil, uygulamalar ile de bunu her zaman göstermeye çalıştım. Yönetimde adalet her daim önceliğim oldu. Bu sebeple beldemizde 2014 yerel seçimleri çeşitli kışkırtma çabalarına rağmen tarihinde ilk kez gergin olmayan, tarafların propaganda ve çalışmalarını rahat yapabildiği bir ortamda gerçekleşmiştir. 1999-2004 ve 2009 yıllarında yapılan yerel seçimlerde milletimizin iradesi ile tarafıma verilen belediye başkanlığı görevi, yine 2014 seçimlerinde milletin iradesi ile sona ermiştir. Şükür Cenab-ı Allah'a, görev yaptığım süre içinde bir kez bile mahkemeye çıkmadığım gibi, hakkımda soruşturma dahi açılmamıştır. Milletimizin tarafıma verdiği emaneti başım dik, alnım açık şekilde devretmek en büyük mutluluğumdur." dedi. Düzlü, mesajının sonunda kendisine görev süresi boyunca ilgi ve destek gösteren herkese teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adil Düzlü'den Belde Halkına Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement