Adilcevaz'da 250 Öğrenci Kep Atarak Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da 250 Öğrenci Kep Atarak Mezun Oldu

Adilcevaz\'da 250 Öğrenci Kep Atarak Mezun Oldu

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

29.05.2015 11:40

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törende 250 öğrenci kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı. Törene Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Adilcevaz Meslek Yüksekokul Müdürü Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, kamu kurum amirleri, akademik personel, öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı. Düzenlenen törende konuşan Adilcevaz Meslek Yüksekokul Müdürü Murat Çelik, kalifiyeli ve iyi bireyler yetiştirmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, törende bulunan Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli'den Adilcevaz'a fakülte yapılması talebinde bulunarak, ilçeye bir fakülte yapılması durumunda gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Gürsoy'un Adilcevaz'a fakülte yapılması çağrısına BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli ise, arazi ve bina olması durumunda ilçeye bir fakülte kurabileceklerini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından okulda derece giren öğrencilere ödüllerinin ve diplomalarının verilmesinin ardından öğrenciler keplerini havaya attılar. Tören sonunda öğrenciler, aileler ve davetliler halaylar çekerek eğlendiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da 250 Öğrenci Kep Atarak Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement