Adım Adım Beşiktaş'a... - Son Dakika
Spor

Adım Adım Beşiktaş'a...

Adım Adım Beşiktaş\'a...

Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de başarılı sonuçlara imzasını atmak isteyen Beşiktaş, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

16.08.2016 02:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de başarılı sonuçlara imzasını atmak isteyen Beşiktaş, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in elini rahatlatmak adına bir an önce forvet transferini bitirmeyi hedefliyor. İşte bu doğrultuda gündemdeki en sıcak isim olan Vincent Aboubakar konusunda girişimler hızlandı. Nijeryalı forvetin kulübü Porto ile sıkı pazarlıklara giren Kara Kartal, 24 yaşındaki futbolcunun da Türkiye'ye sıcak bakması sonrasında tüm imkanlarını seferber etmişti.

HOCASI DA ONAY VERDİ

Şu an için satın alma opsiyonuyla kiralık olarak alınmak istenen Aboubakar'ın, yarın Roma ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu için hazırlanan kadronun listesinde yer almaması umutları artırdı. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Porto'nun hocası Nuno Espirito'nun, Aboubakar'ı yeni sezon planlarında düşünmediği ve gitmesine izin verdiği bildirildi. Daha önce bu oyuncuyu bonservisiyle satmak isteyen Porto'nun, Beşiktaş'ın Devler Ligi'ne direkt katılması ve oyuncunun transfer pazarındaki değerini artırma düşüncesiyle 1 yıllığına kiralamaya 'Evet' diyeceği konuşuluyor. Öte yandan forvet transferi bitmediği için Liverpool'dan Benteke, Chelsea'den Remy ve Manchester City'den Bony ile de temaslar sıcak tutuluyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Adım Adım Beşiktaş'a... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement