Adıyaman İhh?dan 410 Yetim Çocuğa Bayramlık - Son Dakika
Güncel

Adıyaman İhh?dan 410 Yetim Çocuğa Bayramlık

Adıyaman İhh?dan 410 Yetim Çocuğa Bayramlık

Adıyaman'da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şube tarafından 410 yetim çocuğa bayramlık dağıtıldı.

04.09.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şube tarafından 410 yetim çocuğa bayramlık dağıtıldı.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından Atatürk İlkokulu konferans salonunda toplanan ilçeler ve merkez olmak üzere 410 yetim çocuğa elbise ve ayakkabıdan oluşan bayramlık dağıtıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık dağıttıklarını belirten İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, 'Kurban bayramı arifesinde her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayramda inşallah yetim çocuklarımıza bayramlık dağıtım yapıyoruz. Her bayram öncesi bu etkinliğimizi yapmak durumundayız. Adıyaman merkezde 370 yetim çocuğumuza ilçeler ile beraber toplamda 410 yetim çocuğumuza bu bayramda bayramlık elbise dağıtımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Amacımız yetim çocuklarımızı gerçekten her bayram öncesi sevindirmek onları bayrama daha mutlu bir şekilde daha huzurlu bir şekilde ailesi ile beraber girmesini sağlamaktır. Bunu her bayram bize gönül vermiş hayır sahiplerimizin destekleri ile bugüne kadar yapmaya çalıştık. Bunu da devam ettireceğizödedi.

Akkuş, faaliyetlerinin arasında çocuklara sadece bayramlık dağıtmak olmadığını ve ilerleyen günlerde ise çocukların kırtasiye ihtiyaçlarında karşılayacaklarını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman İhh?dan 410 Yetim Çocuğa Bayramlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement