Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri Samsat'ta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri Samsat'ta Buluştu

Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri Samsat\'ta Buluştu

Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri, Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bir araya gelerek, aylık rutin toplantılarını gerçekleştirdi.

11.03.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir araya gelerek, aylık rutin toplantılarını gerçekleştirdi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve beraberindeki heyet, ilk olarak Samsat Kaymakamı İsmail Sündük'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, günün anısına Müftü Öztürkçü'nün isminin işlendiği bakır saat hediye etti.

Kaymakam Sündük, burada yaptığı açıklamada gerek Adıyaman il müftülüğü ve gerekse ilçe müftülüğü ile işbirliği halinde çalıştıklarını, Sahabe projesinin müştereken hazırlanarak, yürütüldüğünü ve başarılı bir kamu hizmeti sunulduğunu ifade ederek, toplantılarının başarılı geçmesini temenni etti.

Daha sonra Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile ilçe müftüleri yaptıkları toplantıda idari işler görüşerek, yapılacak olan çalışmalar hakkında kararlar aldı.

Müftü Öztürkçü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Nisan ayında kutlanan Kutlu Doğum etkinlikleri ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretimizle daha önceden planlanmış olduğumuz rutin toplantımızı gerçekleştirdik. Samsat ve diğer ilçelerimizdeki son durumu konuştuk. Karşılaşılan sorunlar tartışılarak çözüm önerileri sunuldu. Bu arada irşat hizmetlerimizi sürdürdük. Sahabe Safvan Bin Muattal kabrinde her yıl geleneksel olarak yapılan kutlamaları görüştük. Bu yıl daha üst seviyede ve coşku ile bir kutlama planlamaktayız. Oldukça yararlı ve güzel bir toplantı oldu. Bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek inşallah" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman İl ve İlçe Müftüleri Samsat'ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement