Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki - Son Dakika
Güncel

Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki

Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP\'lilerden Tepki

Kütahya'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepki gösterdi.

23.10.2014 15:27  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir grup partili adliye önünde basın açıklaması yaparak ağaçların sökülmesini eleştirdi. Zeliha Aksaz Şahbaz, adliye bahçesindeki ağaçlardan 3'ünün sabah saatlerinde yerlerinden sökülerek çıkarıldığını öne sürdü. Ağaçların sökülmesine karşı olduklarını belirten Şahbaz şöyle konuştu:

"Bizler Kütahyalılar olarak ağaçlarımıza sahip çıkıyoruz. Tarihi adliye binamızın önünde, binaya güzellik katan ağaçlarımızdan üçü sabah saatlerinde sökülmüş. Kütahyalılar; sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri olarak ağaçların sökülmesine karşı çıkıyoruz. Hukuki anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız."

CHP'liler basın açıklamanın ardından adliye binasına girerek Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan'la görüştü. Ağaçların bahçede yapılacak olan peyzaj çalışması nedeniyle yerlerinden söküldüğünü belirtildi.

- Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine CHP'lilerden Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement