Adliye Çalışanları Kartopu Oynayarak Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Adliye Çalışanları Kartopu Oynayarak Stres Attı

İstanbul Adalet Sarayı personeli, öğle arasında kartopu oynayarak stres attı.

19.02.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Adalet Sarayı personeli, öğle arasında kartopu oynayarak stres attı. Karda doyasıya eğlenen adliye çalışanları, yaptıkları kardan adama 'Fazla mesai alamadan dondu' yazılı bir döviz astı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın çalışanları, öğle tatilinde adliyenin arkasındaki Abide-i Hürriyet Parkı'nda kartopu etkinliği için bir araya geldi. İş stresini kartopu oynayarak atan adliye çalışanları, dizlerine kadar gelen karda doyasıya eğlendi. Personelin bir kısmı karda çay keyfi yaparken, bir kısmı kardan adam yapmak için canla başla çalıştı. Kardan adamlardan birinin üzerindeki 'Fazla mesai alamadan dondu' dövizi dikkat çekti.

Yaptıklarının bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Büro Memur-Sen İstanbul Adliyesi Şube Başkan Vekili Eyüp Ensar Ceylan, "İş stresinden biraz olsun uzaklaşmak amacıyla kartopu oynamaya dışarı çıktık" dedi. Ceylan, fazla mesai ücretlerini alamadıklarını kardan adama döviz asarak hatırlatmak istediklerini kaydetti.

Öte yandan, adliyenin arka kapısında kar temizleme çalışmaları devam ederken, vatandaşların giriş yaptığı kapıdaki özel güvenlik görevlileri de kartopu oynayarak ısındı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adliye Çalışanları Kartopu Oynayarak Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement