Adliye Personelinin Borç İntiharı - Son Dakika
Güncel

Adliye Personelinin Borç İntiharı

Mersin'de borçları nedeniyle bunalıma giren memur 31 yaşındaki Cesur Arslan, deniz kenarına geldiği kiralık aracının içinde intihar etti.

20.04.2016 11:04  Güncelleme: 15:34

Mersin'de, adliye seçim bürosunda görevli memur 31 yaşındaki Cesur Arslan, girdiği bunalım sonrası kiraladığı araç içerisinde kafasına tabancayla tek el ateş ederek intihar etti.

VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Çamlıbel semtinde bulunan Mersin Balıkçı Barınağı arkasındaki deniz kenarına avlanmak için gelen vatandaşlar, araç içerisinde bir şahsın cesediyle karşılaştı.

KAFASINA TEK EL ATEŞ ETTİ

İhbar üzerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı incelemede, araç içerisinde bir tabanca bulurken, şahsın, kafasına tek el ateş açarak intihar ettiğini belirledi.

Adliye Personelinin Borç İntiharı

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan araştırmada ölen kişinin, Mersin Adliyesi Toroslar Seçim Bürosunda görevli Cesur Arslan olduğu tespit edildi.

Adliye Personelinin Borç İntiharı

YÜKLÜ MİKTARDA BORCU VARDI

Arslan'ın, intihar etmeden önce bıraktığı notta yüklü miktarda borcu bulunduğunu, girdiği araç alım-satım işinde başarısız olduğunu yazdığı öğrenildi.

Adliye Personelinin Borç İntiharı

İNTİHAR ETTİĞİ ARAÇ DA KİRALIK

Şahsın intihar ettiği aracın da kiralık olduğu belirlendi. Polisin incelemesinin ardından Arslan'ın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Adliye Personelinin Borç İntiharı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adliye Personelinin Borç İntiharı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adliye Personelinin Borç İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fiko : Resmi kurumlar arasında en çok çalışan memurlar adliye memurlarıdır. Ancak adliye denilince akla ilk gelen hakim ve savcılardır. Bu yüzden hep adliye zabıt katipleri hep geri planda kalmaktadır. Öğretmenler gibi, sağlıkçılar gibi özel bir günleri olmadığı için hiçbir zaman kimsenin aklına gelmezler. Haklarını aramak için bi eylem yapsalar hakim ve savcıları tarafından işlem başlatılır. Maaşları haricinde hiçbir ek gelirleri yoktur. Zaten maaşları da en düşük devlet memuru maaşı. 8 7 Yanıtla
  • @@: Artık sık sık hacze gidemiyorlar yevmiye alamiyorlar ayrica hacizli araç alıp satiyormus başarısız olunca ........ 4 4 Yanıtla
  • MURAT : MEKANI CENNET OLSUN HARİKA BİR İNSANDI TEK BAŞINA CIRPINAN VE KENDİNCE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN İYİ BİRİYDİ 3 0 Yanıtla
  • ARSLAN: Vefat eden şahsi tanımayıp buraya salak ca yorum yapanlar size yapılan bedduanin yediğiniz küfrün haddi hesabı yok klavye erkeligi yapmayın yer belli mekan belli gelin beni sorun yiyorsa yüzüme karşı bir daha konusun !! 2 0 Yanıtla

Advertisement