Adobe'den Uyarı ! - Son Dakika
Teknoloji

Adobe'den Uyarı !

Adobe\'den Uyarı !

Flash Player programında güvenlik açığını tespit edildi ! Hacker'lar tarafından ele geçirilip kontrol edilmesine neden olan güvenlik açığı Adobe tarafından tespit edildi.

19.07.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Flash Player programında güvenlik açığını tespit edildi !

Hacker'lar tarafından ele geçirilip kontrol edilmesine neden olan güvenlik açığı Adobe tarafından tespit edildi. Her internet tarayıcısına özel güvenlik açığını kapatabilecek yamalar hazırlandı. (Tamam yama hazırladılar da bununda açığı bulunur kesin. Bana göre öyle geliyor.)

Google Chrome, İnternet Exporler 10 ve 11 tarayıcılarının otomatik olarak kendilerinin yükleyeceğini belirtti. İnternet Exporler'in eski versiyonlarını kullanan kullanıcılar uygun yamayı siteden indirip yüklemeleri gerekiyor. Mozilla Firefox, Opera ve Safari kullananlarında siteden indirip yüklemeleri lazım.

Windows 8.1 kullanıcılarının güncelleme yapabilmesi için 'Başlat' bölümüne gelip 'Flash Player' yazarak programa girip güncellemeleri lazım.

Güncellemeler en azından bir süreliğine bizi koruyacak diye yapılan açıklamanın ardından kullanıcıları rahatlattı Adobe firması. Fakat koruma konusunda bizler eksiklerin olduğunu düşünüyoruz.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Adobe'den Uyarı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement