Advocaat'ın Liderlik Hedefi! - Son Dakika
Spor

Advocaat'ın Liderlik Hedefi!

Advocaat\'ın Liderlik Hedefi!

Kasım ayında müthiş bir çıkış yakalayan ve son 6 resmi maçını da kazanan Fenerbahçe, teknik patron Dick Advocaat yönetiminde harika bir dönem geçiriyor.

26.11.2016 07:00

Kasım ayında müthiş bir çıkış yakalayan ve son 6 resmi maçını da kazanan Fenerbahçe, teknik patron Dick Advocaat yönetiminde harika bir dönem geçiriyor. UEFA Avrupa Ligi'nde lider olan, ligde de maçları kazandıkça adımn adım zirveye kaylaşan Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik patronu futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Çaykur Rize ve Beşiktaş... Bu iki maçı da kazanırsak lider olmaya 1 adım kalır. Sonrasında da çok önemli Feyenoord deplasmanımız var. Ama Rize ve Beşiktaş'ı geçersek o moralle Feyenoord önünde işimiz çok kolaylaşır" dedi. Sezon başında Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansını kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig'de de ilk 3 maçta sadece 1 puan almıştı.



LİGİN DİBİNDEN ADIM ADIM ZİRVEYE...

Süper Lig'in 4. haftasında 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçıyla önemli bir çıkış yakaladı. Süper Lig'de ilk 3 haftada topladığı bir puanla sıralamada son 3 takımdan biri olan Fenerbahçe, üst üste aldığı iyi sonuçların ardından 11. hafta sonunda 3. sıraya kadar tırmandı. UEFA Avrupa Ligi'nde de son maç öncesi lider durumda. Fenerbahçe, son 12 resmi maçta 9 galibiyet alırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.



Kaynak: Takvim

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Advocaat'ın Liderlik Hedefi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement