Advocaat, Bursaspor Maçına Sow ile Başlayacak - Son Dakika
Spor

Advocaat, Bursaspor Maçına Sow ile Başlayacak

Fenerbahçe'de Robin van Persie, Emenike ve Fernandao'nun performansından hiç memnun olmayan Advocaat, ligdeki Bursa maçına Moussa Sow'la başlayacak.

03.09.2016 07:19  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin son gününde kadroya katılan Moussa Sow, teknik direktör Dick Advocaat'ı büyük bir çıkmazdan kurtardı. Vatan Gazetesi'nin haberine göre Ligdeki Başakşehir ve Kayseri karşılaşmalarında mevcut forvetlerin gösterdiği performanstan hiç memnun kalmayan Hollandalı hoca, adı son saniyede listeye eklenen Senegalli'yi direkt olarak 11'e monte etmenin planlarını yapıyor.

'HAZIR OL' EMRİNİ VERDİ

Teknik heyetiyle yaptığı değerlendirmede Emmanuel Emenike'nin dağınık, Fernandao'nun hantal, Robin van Persie'nin de fiziksel anlamda hazır olmadığı fikrinde birleşen kurt hoca, Moussa Sow'un geçmiş dönemde F.Bahçe'de oynarken attığı golleri mercek altına aldı. Samandıra Tesisleri'nde Moussa Sow hakkında yardımcılarına da bilgiler toplatan hoca, başarılı hücumcuya da 'Hazır ol' emri verdi.

EKSTRA MESAİDE

Hocasının kendisi hakkındaki görüşlerini öğrendikten sonra eksiklerini kapamak için gaza basan Sow, tesislerde ekstra mesai yapıyor. Bursaspor karşılaşmasına bir hafta kala özel çalışmalar yapan taraftarların sevgilisi, özellikle gol vuruşları üzerinde duruyor. Oyuncunun fizik-kondisyon olarak takımla neredeyse aynı seviyede olması teknik heyetin yüzünü güldürürken, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup karşılaşmalarına kadar Sow'un değerlerinin ideal seviyeye gelmesi bekleniyor.

Advocaat, Bursaspor Maçına Sow ile Başlayacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Advocaat, Bursaspor Maçına Sow ile Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement