Adyed'ten Demokrasi Nöbeti - Son Dakika
Yerel

Adyed'ten Demokrasi Nöbeti

Sağlıktaki çeşitli kurumlarda görev yaparken görevlerinden uzaklaştırılan sağlıkçılar, Bakanlık binası önünde ’Demokrasi nöbeti’ başlattı.

26.07.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıktaki çeşitli kurumlarda görev yaparken görevlerinden uzaklaştırılan sağlıkçılar, Bakanlık binası önünde 'Demokrasi nöbeti' başlattı. Araştırmacılar Dayanışma Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ADYED) üyeleri Başkan Ünsal başkanlığında Sıhhiye'deki Sağlık Bakanlığı binası önünde buluştu.

ADYED Başkanı Ünsal Aldemir, demokrasi nöbetleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"15 Temmuz 2016 darbe girişimini kınamak, demokrasi şehitlerimizi anmak, devletimizin ve milletimizin emrinde olduğumuzu ilan etmek üzere; Sağlık Bakanlığımızın ana giriş kapısında Dernek üyelerimizle buluşarak demokrasi nöbetimizi başlatmış bulunuyoruz. Bu buluşmamızda tüm şehitlerimizin yanı sıra özellikle son olaylarda demokrasi şehidi olan vatandaşlarımızın ruhlarına Fatihalar okuduk ve tekbirler getirerek andık. Bu anlamlı buluşmamıza katılan misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah'tan böyle olayların bir daha aziz milletimizin başına gelmemesini niyaz ediyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adyed'ten Demokrasi Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement