Afacan Dikkat, Afacan Trafikte" Konulu Tiyatro Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Afacan Dikkat, Afacan Trafikte" Konulu Tiyatro Gösterisi

Afacan Dikkat, Afacan Trafikte" Konulu Tiyatro Gösterisi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından SODES Projesi kapsamında, “Afacan Dikkat, Afacan Trafikte” konulu tiyatro gösterisi yapıldı.

04.04.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından SODES Projesi kapsamında, "Afacan Dikkat, Afacan Trafikte" konulu tiyatro gösterisi yapıldı.

Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, emniyet şube müdürleri, polis ekipleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

5 gün boyunca toplam 10 seans halinde oynanacak olan tiyatroya toplam 5 bin öğrenci katılım sağlayacak. 1.2.3. ve 4. ınıf öğrencilerinin katılacağı tiyatro gösterisinin amacının çocuklara trafik bilincini aşılamak olduğu belirtildi. Düzenlenen program ile ilgili olarak konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Komiseri Samet Doğan, "Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından SODEs Projesi kapsamında "Afacan Dikkat, Afacan Trafikte" konulu tiyatro gösterisi oldu. Bu tiyatro gösterisiyle 1.2.3 ve 4. sınıf öğrencileri olmak üzere toplam 5 bin öğrenci katılacak. Aynı zamanda sadece Adıyaman merkezde bulunan öğrenciler değil, ilçelerimizde bulunan öğrencilerimizde merkeze gelerek tiyatro etkinliğine katılacak. Buradaki amacımız çocuklarda trafik bilincini oluşturmak en azından temel trafik bilgisi sunmayı amaçlıyoruz bu tiyatromuz 5 gün boyunca sabah ve öğle seansları olmak üzere toplam 10 seans halinde olacak. Her seansa 5 bin öğrencimiz katılacak" dedi.

Tiyatro gösterisi öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenirken tiyatro gösterisi sonrası öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afacan Dikkat, Afacan Trafikte' Konulu Tiyatro Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement