Afyon Belediyespor'da Bursaspor Durmazlar Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Afyon Belediyespor'da Bursaspor Durmazlar Maçı Hazırlıkları

Afyon Belediyespor\'da Bursaspor Durmazlar Maçı Hazırlıkları

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Afyon Belediyespor, ligin ikinci haftasında oynayacağı Bursaspor Durmazlar maçının hazırlıklarına devam ediyor.

07.10.2016 14:36

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Afyon Belediyespor, ligin ikinci haftasında oynayacağı Bursaspor Durmazlar maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Atatürk Spor salonunda antrenör Mehmet Kabaran yönetiminde taktik ağırlıklı bir antrenman yapan mor beyazlı ekipte sakatlığı devam eden İbrahim Yıldırım, takımdan ayrı çalıştı.

Ligin ilk maçında deplasmanda Pertevniyal'i 77- 63'lük skorla mağlup eden Afyon Belediyespor, sahasında oynayacağı Bursaspor Durmazlar mücadelesini kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Yapılan son antrenman öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Antrenör Mehmet Kabaran, sezon öncesinde Bursa ekibiyle karşılaştıklarını ve sezonu erken açmalarından dolayı daha hazır bir takım olduklarını belirtti.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını ifade eden Kabaran, şöyle konuştu:

"Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta kazanmak istiyoruz ve buradan alacağımız bir galibiyetle Acıbadem Üniversitesi maçına gitmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın hepsine de güveniyorum ve maçı kazanacağımıza inanıyorum. Takımda birkaç eksiğimiz var. İbrahim Yıldırım'ın sakatlığı sürüyor. O yüzden onu bu maçta riske etmeyeceğiz. Son transferimiz Mustaf Shakur da antrenmanlara başladı ama henüz tam olarak hazır durumda değil. Bu maçta süre alabilir ama yüzde 100'ünü görmek için biraz daha zaman ihtiyacı var. Bu maçta taraftarlarımızın katkısı da çok önemli. Burası bizim evimiz ve evde maç kaybetmememiz gerekiyor. Taraftarımızın da salonu doldurarak bize destek vereceğini düşünüyorum."

Afyon Belediyespor Basın Sözcüsü Eyüp Selman Yavuz da bu maçta deplasman taraftarına da yer ayırdıklarını ve salonda yerlerini alacaklarını dile getirdi.

Yavuz, "Konuyla ilgili olarak önlemlerimizi aldık. Hazırlıklarımız tamamlandı. Bursa'dan gelecek olan misafirlerimizi iyi bir şeklide ağırlamak istiyoruz. Fair-play ruhuna yakışır bir maç olmasını ve taraftarımızın da bize yakışanı yapmasını bekliyoruz. Herhangi bir olaya mahal vermeden maçtan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Afyon Belediyespor'da Bursaspor Durmazlar Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement