Afyonkarahisar'da Doğalgaz Hizmetleri Daha Hızlı Olacak - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Doğalgaz Hizmetleri Daha Hızlı Olacak

Afyonkarahisar\'da Doğalgaz Hizmetleri Daha Hızlı Olacak

AKSA Doğalgaz Afyon Bölge Müdürü Murat Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde yeni bir çağrı merkezini hizmete soktuklarını söyledi.

29.11.2014 16:54

AKSA Doğalgaz Afyon Bölge Müdürü Murat Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde yeni bir çağrı merkezini hizmete soktuklarını söyledi. Ceran, "4444187 numaralı hat ile birlikte doğalgaz işlemleri ile ilgili her konu öğrenilebilecek" dedi.

Beraberinde şirket yetkilileri birlikte termal bir otelde basın toplantısı düzenleyen Ceran, şirketin yeni hizmeti ile ilgili yaptığı açıklamasında, şirket olarak Türkiye genelinde hizmete soktukları yeni telefon hattını tanıttı. Ceran açıklamasına şöyle devam etti:

"Abonelerimiz, Türkiye'nin her yerinden yapacakları talep ve şikayette 4444187 numaralı çağrı merkezi numarasıyla hizmet alabilecekler. Bu hat aranmak suretiyle, abonelik ve sözleşme bilgileri, fatura, borç ve ödeme bilgileri, proje onay bilgileri, gaz açım randevu bilgisi, sayaç okuma günü bilgisi gibi bilgiler verilecek."

Ceran, Afyonkarahisar'da 30 bin aboneye ulaştıklarını, yatırım programlarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydetti. Ceran, kentteki hava kirliliğinin önüne geçilmesi için karar alan yerel yöneticilere de teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Doğalgaz Hizmetleri Daha Hızlı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement