Afyonkarahisar - Hediye Dağıtımında İzdiham - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar - Hediye Dağıtımında İzdiham

Afyonkarahisar - Hediye Dağıtımında İzdiham

Hediye dağıtımında izdiham AFYONKARAHİSAR'da Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin düzenlediği ve şarkıcı Gülben Ergen'in katıldığı söyleşi ve imza gününün ardından hediye dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

19.09.2015 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hediye dağıtımında izdiham

AFYONKARAHİSAR'da Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin düzenlediği ve şarkıcı Gülben Ergen'in katıldığı söyleşi ve imza gününün ardından hediye dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Hediye dağıtan görevliyi ittiren kalabalık zaman zaman birbirini düşürdü. İzdihamda çocuklar ezilme tehlikesi atlattı.

Şarkıcı Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği söyleşi ve imza gününe katıldı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Gülben Ergen, dernekle ilgili bilgi verdi. Okul öncesi eğitimin önemini anlatan Gülben Ergen, derneğin 29 kentte birer anaokulu açtığını ve hedefin 81 ilde anaokulu açmak olduğunu söyledi.

Söyleşi sırasında Galatasaray formalı bir hayranının özçekim talebini geri çevirmeyen Ergen, hayranının kendisini eve davet etmesiyle duygulandı. Ergen'le sohbet ederek özçekim yapan küçük hayranı ise sevinçten ağladı. Yürüyen merdivenle üst kata çıkıp aşağı inerek hayranlarına el sallayan Gülben Ergen'in ayrılmasının ardından kurulan platformda katılımcılara Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin not kağıtları ve telefon korucu kapakları dağıtılmak istendi. İzdiham nedeniyle görevliler zor anlar yaşarken, görevliyi ittiren kalabalık kutudaki hediyeleri kapıştı. Kalabalığın zaman zaman birbirini düşürdüğü izdiham sırasında çocuklar ezilme tehlikesi atlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar - Hediye Dağıtımında İzdiham - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement