Afyonkarahisar Sydv'den Yoksul Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Sydv'den Yoksul Ailelere Ramazan Yardımı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan ayının başlaması ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) bin 119 aileye toplam 335 bin 700 TL’lik nakdi yardım yaparak, gıda ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

20.06.2015 11:50

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan ayının başlaması ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) bin 119 aileye toplam 335 bin 700 TL'lik nakdi yardım yaparak, gıda ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Vali Güner, devletin fakir, mağdur, yaşlı, engelli vatandaşlarımıza uzattığı eli olan Afyonkarahisar SYDV'nin Ramazan ayında vatandaşlara sosyal destek yardımları yaparak Ramazanı huzurlu, mutlu geçirmelerini sağladıklarını kaydetti. Vali Güner açıklamalarında şunları söyledi:

"Ramazan ayı içerisinde SYDV idareci ve personelleri ihtiyacı olan vatandaşları ayrıca ziyaret ederek maddi ve manevi bütün ihtiyaçlarını gidererek vatandaşların mağduriyetlerinin bir nebze de olsa giderilmesine yardımcı olmaktadır. Vakfımızın yardımlarıyla geçimlerini sürdüren, sosyal güvencesi olmayan, yoksulluk içerisinde olan aktif olarak kayıtlı bin 119 ailemize toplam olarak 335 bin 700 TL nakdi yardım yapılarak gıda ihtiyaçlarının karşılandı. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bu günlerde fakir ve fukaranın, ihtiyaç sahiplerinin duasını almak, hayra vesile olmak çok önemlidir. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak devam eden yardımlarımız bundan sonra da aynı hassasiyetle devam edecektir. Rahmet ve bereketin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında Afyonkarahisar'da hem SYD Vakfımız, hem hayır kurumlarımız, iş adamlarımız, Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimiz toplumsal yardımlaşma ve dayanışma örneklerini en güzel şekilde sergilemektedir. Özellikle SYDV olarak toplumda kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan, vatandaşlarımız tespit edilerek, ihtiyaçları giderilmeye çalışılmaktadır. SYDV personelleri mesai mevhumu olmadan bu sıkıntıları bir bir çözmektedir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Sydv'den Yoksul Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement