Ağabeyi ile Okula Giden Çocuk, Halk Otobüsünün Çarpmasıyla Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Ağabeyi ile Okula Giden Çocuk, Halk Otobüsünün Çarpmasıyla Can Verdi

Gaziantep'te ağabeyi ile okula giden 6 yaşındaki Ahmet Yiğit İnko'ya halk otobüsü çarptı. Talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

30.03.2017 15:26  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te ağabeyi ile el ele tutuşup okula giden Ahmet Yiğit İnko, okula 5 metre kala, halk otobüsünün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Yiğit, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AĞABEYİ İLE EL ELE TUTUŞUP OKULA GİDİYORDU

Gaziantep'in Türkmenler Mahallesi'nde Çerkezgeçidi sokakta yaşayan Ahmet ve Leyla İnko çiftinin 6 yaşındaki oğlu Enes ve 5 yaşındaki kardeşi Ahmet Yiğit, öğlen saatlerinde okula gitmek için evden çıktı. Evlerine yaklaşık 800 metre uzaktaki Emine Ulusoy İlköğretim Okulu'na el ele tutuşarak giden kardeşlerden Ahmet Yiğit İnko'ya arkasından gelen, A.G idaresindeki halk otobüsü çarptı.

Ağabeyi ile Okula Giden Çocuk, Halk Otobüsünün Çarpmasıyla Can Verdi
OKUL ÇANTASI VE EŞYALARI YERE SAÇILDI

Okul kapısına 5 metre kala meydana gelen kazada, otobüsün altında kalan Ahmet Yiğit İnko, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Okul çantası ve eşyaları yere saçılan Ahmet Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan yara almadan kurtulan ağabey Enes'in ise, olayın ardından gözlerinin önünde meydana gelen kaza nedeniyle kısa bir süre şoka girdiği belirtildi.

MADDİ SEBEPLERDEN DOLAYI SERVİS TUTAMADILAR

Ailenin, evin yakın olması ve maddi durumunun iyi olmaması gibi nedenlerden servis tutamadığı öğrenildi. Kazanın ardından sürücü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağabeyi ile Okula Giden Çocuk, Halk Otobüsünün Çarpmasıyla Can Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağabeyi ile Okula Giden Çocuk, Halk Otobüsünün Çarpmasıyla Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement