Ağaoğlu Hattına El Koydu, Petek Ertüre Yenisini Çıkarttı - Son Dakika
Magazin

Ağaoğlu Hattına El Koydu, Petek Ertüre Yenisini Çıkarttı

Ali Ağaoğlu'nun kızdığı ve hattına el koyduğu Petek Ertüre'nin yeni bir hat çıkarttırarak ünlü iş adamının yasağını çiğnediği ortaya çıktı.

16.01.2017 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı iş kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun 'Küçük Hanımım' dediği Petek Ertüre'nin hattına el koyduğu ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un iddiasına göre, Ertüre'nin kullandığı hat, Ali Ağaoğlu'nun bir şirketinin üzerineymiş. Ağaoğlu da kızdığı Petek Ertüre'ye ceza olsun diye hattına el koymuş. Ertüre de Ağaoğlu'nun bu yasağını çiğneyerek kendine yeni bir hat çıkarttırmış.

İşte Cankurt'un konuyla ilgili kaleme aldığı iddia;

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'ye kızgın olduğunu duydum!

'KÜÇÜK HANIM'ININ HATTINA EL KOYDU

Ağa'nın kızgınlığının nedenini öğrenemedim ama ceza olarak Ertüre'nin hattına el koyduğunu öğrendim.

UYARIDA BULUNMUŞ

Evet; yanlış okumadınız; Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefon hattını elinden almış. Meğer Ertüre'nin kullandığı hat, Ali Ağaoğlu'nun bir şirketinin üzerineymiş. Ali Ağaoğlu, kızdığı Petek Ertüre'ye ceza olsun diye hattına el koymuş ama kapattırmamış.

Üstelik çalan telefonlara da cevap veriyormuş; Ertüre'yi arayanlar karşılarında Ali Ağaoğlu'nu buluyormuş! Tabii Ertüre'nin arkadaşları neye uğradıklarını şaşırıyormuş.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bu arada Petek Ertüre de kendine yeni bir hat almış ve yeni numarasını arkadaşlarına mesaj atmış. Arkadaşlarının Ağaoğlu ile konuşmasını istemeyen Ertüre, ayrıca Instagram'dan 'Numaram değişti, lütfen eski numaramdan aramayın' notunu da paylaşmış.

Ertüre'ye oğlu Ege ile otursun diye 550 metrekarelik penthouse daire hediye eden Ali Ağaoğlu'nun ceza olarak sadece telefon hattına el koymasına şaşırdım doğrusu.

Demek ki, Ağa çok fazla kızmamış, küçük bir ceza vermiş!

Ağaoğlu Hattına El Koydu, Petek Ertüre Yenisini Çıkarttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ağaoğlu Hattına El Koydu, Petek Ertüre Yenisini Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement