Ağaoğlu, Uludağ'daki İkinci Otelini 21 Aralık'ta Açacak - Son Dakika
Güncel

Ağaoğlu, Uludağ'daki İkinci Otelini 21 Aralık'ta Açacak

Ağaoğlu, Uludağ\'daki İkinci Otelini 21 Aralık\'ta Açacak

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ikinci otelini açmaya hazırlanıyor.

09.11.2012 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ikinci otelini açmaya hazırlanıyor. Tadilat çalışmaları bu ay içerisinde tamamlanacak olan otel, 'Ağaoğlu My Mountain' adıyla 21 Aralık'ta açılacak.

Uludağ'da Ağaoğlu My Resort Oteli'nin ardından 2010 yılında ikinci oteller bölgesinde bulunan Kar Tanesi Oteli'ni satın alan ve otelin fiziki yapısını bozmadan iç mimarisini yeniden düzenleyen Ali Ağaoğlu, 300 yatak kapasiteli yeni tesisini 21 Aralık tarihinde hizmete açacak. Ağaoğlu Uludağ Otelleri Sorumlusu Murat Türker, ikinci otelin Avrupa'nın en iyi dağ otelleri arasında yer alacağını söyleyerek, "Uludağ'da kış sezonu ile birlikte otelimizi açacağız. Kayak pisti ikinci otelimizin hemen yanında bulunuyor. Kayaksever konuklarımız için büyük kolaylık olacak. Aralık ayı itibariyle Ağaoğlu My Resort ve Ağaoğlu My Mountain'de misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Uludağ'daki 1'inci Oteller bölgesi'nde 5 kayak pisti bulunan Ağaoğlu, ikinci bölgedeki kayak pistinin ise yüzde 22'sine sahip. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağaoğlu, Uludağ'daki İkinci Otelini 21 Aralık'ta Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement