Ağaoğlu, Yeni Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika
Güncel

Ağaoğlu, Yeni Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Serdar Seki yönetmenliğinde My Towerland projesinde çekilen Büyük Ağaoğlu Kampanyası reklam filmi için kamera karşısına geçti.

25.10.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Serdar Seki yönetmenliğinde My Towerland projesinde çekilen Büyük Ağaoğlu Kampanyası reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Ağaoğlu, ilk defa çalıştıkları ünlü yönetmen Serdar Seki ve ekibi ile aralarında iyi bir uyum yakaladıklarını bildirdi.

'0' Faiz ve 50 Ay vade avantajı ile konut satışında yeni bir dönem başlatan grup, yüzde 10 peşinat ve 0 faizli ara ödeme fırsatları da sunuyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezine yürüme mesafesinde her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip, yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılan doğa dostu proje My Towerland ve Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak'ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak projelerinde geçerli Büyük Ağaoğlu Kampanyası ile "Hemen teslim Ağaoğlu projelerinden ev sahibi olmanın tam zamanı" diyen Ağaoğlu, bu dönemde ev almayı planlayan herkesi, cazip ödeme seçeneklerinden yararlanmaları için satış ofislerine beklediğini dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağaoğlu, Yeni Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement