Ağır İş Makinesi Operatörlüğü Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Ağır İş Makinesi Operatörlüğü Kursu Tamamlandı

Ağır İş Makinesi Operatörlüğü Kursu Tamamlandı

Tunceli'de, İl Özel idaresi Genel Sekreterliğince düzenlenen ağır iş makinesi operatörlüğü kursu tamamlandı.

26.09.2013 18:08

Tunceli'de, İl Özel idaresi Genel Sekreterliğince düzenlenen ağır iş makinesi operatörlüğü kursu tamamlandı.

Vali Yardımcısı Olgun Öner, kursun bitmesi dolayısıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliği hizmet binasındaki Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kursun Tunceli Valiliği koordinesinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Projenin, illeri için son derece anlamlı olduğunu vurgulayan Öner, "İlimizde yürütülen özellikle altyapı çalışmalarında bize güç veren bir kurs oldu. İlimizde sizin gibi iyi yetişmiş ağır iş makinesi operatörü bulma konusunda sorun yaşıyorduk. Bundan sonra ağır iş makinesi operatörü ihtiyacımız olduğunda bu yetişmiş kalifiye elemanlardan faydalanırız" dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek de kentte ağır iş makinesi operatörü ihtiyacını çevre illerden karşıladıklarını anımsatarak, son iki yılda düzenledikleri kurslarla 50 kişiyi bu konuda eğitim verdiklerini bildirdi.

Bu yıl hazırlanan projenin 122 bin 390 lira tutarında olduğunu belirten Şimşek, "SODES projeleri kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz ikinci kursumuzu, kendi yetişmiş personelimizle, dozer, greyder ve yükleyici olmak üzere üç branşta aynı anda, biri bayan toplam 25 kursiyerimize verdik. Beş ay uygulamalı ve pratikten oluşan son derece zorlu kursu tamamlayan kursiyerimiz sertifika almaya hak kazandılar. İlimize ve kursiyerlerimize hayırlı olsun."

Konuşmaların ardından kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağır İş Makinesi Operatörlüğü Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement