Ağrı'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Ağrı\'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü, her ay planlı olarak gerçekleştirdiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısını kent merkezinde geçekleştirdi.

19.06.2014 10:04  Güncelleme: 10:07

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay planlı olarak gerçekleştirilen ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı kent merkezinde geçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ile müdür yardımcıları, şube müdürleri ve 7 ilçenin milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda, yıl sonu iş ve işlemleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında alınacak önlemler, TEOG sınavına giren öğrencilerin yerleştirme işlemleri ve konu ile ilgili bilgilendirme, okul dönüşümleri, mesleki çalışmalar, okulların fiziki durumlarının hazırlanması, özel öğretim kurumlarının dönüşümü konuları ele alında.

Toplantıda ayrıca, üniversite sınavı ve TEOG sınavlarında öğrencilerin tercih yaparken rehber öğretmen görevlendirilmesi, tapu ve tescil işlemleri, Fatih Projesinin altyapı çalışmaları, bu yıl uygulanan proje örneklerinin görüşülmesi, kamulaştırılacak araziler ve okul ihtiyaç analizleri gibi konular da görüşüldü. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement