Ağrı'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

Ağrı'da Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

26.04.2015 18:37

Ağrı'da Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Şehir Stadyumu'nda düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılan araştırmacı-yazar Vedat Turgut, Resulullah'ın şuan manen ve ruhen serhat halkı ile birlikte olduğunu söyledi.

"Bütün her şey şahit olsun ki, şuanda burada binler Resulullah'ı anmaktadır" diyen Turgut, şöyle konuştu:

"Resulullah, 'Kim bu dünyada bana bir salavat getirirse ben mahşerde ona on salavat getiririm. Kim bu dünyada bana 10 salavat getirirse ben öbür dünyada ona yüz salavat getiririm' diye buyuruyor. Şu an milyar salavat Resulullah'a gönderilmektedir. Annelerimiz, ümmeti Peygamber aşığı çocuklar, gençler yetiştirsinler. Resulullah'a ilk iman eden bir kadındır. Allah yolunda ilk canını veren bir kadındır. Bugün de meydanlarda kadınlar biz erkekleri geçmektedir. İnşallah cennete de bu annelerimiz ve bacılarımız önde gitmektedirler. Buradan annelerimize çağrımız, bu ümmete peygamber aşıkları çocuklar, gençler yetiştirsinler. Sizler ey Müslüman halkımız, gelin hep beraber Resulullah'ın elinden tutalım ve başı dik bir şekilde firdevs cennetine gidelim inşallah."

Etkinlikte, Ağrı'da Peygamber Sevdalıları tarafından başlatılan salavat kampanyası kapsamında, 1 milyar 41 milyon 357 bin 571 salavat getirildiği açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement