Ağrı'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Ağrı’da, okul çevrelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kaçak sigara satışı gerçekleştiren satıcılara yönelik operasyon yapıldı.

09.10.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, okul çevrelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kaçak sigara satışı gerçekleştiren satıcılara yönelik operasyon yapıldı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 6 Ekim 2015 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezimizde yapılan operasyonlar kapsamında A.A. ve Ü.Y. isimli şahısların ikametlerinde arama yapılmış ve yapılan aramalar neticesinde 10 gram metamfetamin maddesi, 2 gram esrar maddesi, 2 adet düzenek, uyuşturucu madde kullanmak için kesilmiş muhtelif sayıda alüminyum folyo, 3 adet 9x19 milimetre çapında fişek ve 1 adet 6136 SKM kapsamında bıçak ele geçirilmiştir. A.A. ve Ü.Y. isimli şahıslarla birlikte, yapılan aramalarda Ü.Y.'nin ikametinde bulunan U.E., M.K., Y.K. ve K.K. isimli şahıslar da yakalanmıştır. Yine okul çevrelerinde kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen M.Y. ve A.A. isimli şahıslar suçüstü yakalanmış ve bin 95 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Yakalanan toplam 8 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup, hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan yakalama kararı bulunan K.K. ve hakkında 'iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme' suçundan yakalama kararı bulunan Y.K. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmişlerdir" denildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement