Ağrı Dağı'nda PKK'nın Ana Karargahı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Ağrı Dağı'nda PKK'nın Ana Karargahı Ele Geçirildi

Ağrı Dağı\'nda PKK\'nın Ana Karargahı Ele Geçirildi

Ağrı Dağı'nın Iğdır rotasında düzenlenen hava destekli operasyonda PKK'nın ana karargahı ele geçirildi.

24.10.2015 17:08  Güncelleme: 18:33

PKK'nın Ağrı Dağı'ndaki ana karargahı hava destekli operasyonlarla ele geçirildi. Karargahta birçok mühimmat ele geçirildi.

ANA KARARGAHA GİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ağrı Dağı'nın Iğdır rotasında bölgede düzenlenen operasyonda, PKK'nın 'ana karargah' olarak kullandığı bölgeye girildi. Hava destekli sürdürülen operasyonda, ormanlık alanlarda ve mağaralarda örgüt üyelerince depo ve karargah olarak kullanıldığı belirlenen noktalar açılarak malzemelere el konuldu.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

PKK'nın üst düzey yetkililerinin kullandığı tespit edilen bölgede, 137 adet bomba yapımında kullanılan tüp, 750 kilogram kuruyemiş, 150 torba un, 200 litre akaryakıt, 900 metre kablo, 800 paket sigara, 1 adet araç telsizi, 20 adet PKK kıyafeti, 50 adet el feneri, 61 adet battaniye, 5 adet akü, 42 adet çadır, tıbbi malzemeler, çim biçme makinesi, çok sayıda CD, 60 çift ayakkabı, örgütsel dokümanlar, temizlik malzemeleri.1 adet demir kesme makası, çok sayıda pil, 1 adet yemek ocağı, 1 adet löküz, 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 700 adet kaleşnikof mermisi, 240 adet uçaksavar mermisi ve güneş enerjisiyle elektrik üreten panel ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler bir araya toplanarak imha edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı Dağı'nda PKK'nın Ana Karargahı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (73)

  • cireli: 1 kasim akp son gunu olacak 139 69 Yanıtla
  • oylar hdp: Birkaç güne intikamını alırız tc askerinden çok kasiniyorsunuz 20 94 Yanıtla
    heval: Alacaz heval merak etme. 19 48 ali: Bu memlektin ekmeni ye askerimize silah sık bumu özgürlük alah sizi perişan etsin 7 0
  • ROJ: Kanıt 31 73 Yanıtla
    Gladio: Aynaya bak kanit senin gibi pislikler 1 0
  • Fizuli: Yalan enformasyon bir haber.! 13 61 Yanıtla
  • ro: tek yol özür dileyip gasp ettiyimiz haklarını vermek.yoksa her gün yalanla halkı aldatırsınız bir gün ülkenin bölündüyünü hep beraber görürüz.gerçi şimdide bölünmüş ancak gizliyorlar 19 53 Yanıtla
  • zaloğlu: Mezarlık bombalamışlardır. 16 42 Yanıtla
  • gerçek: Yallan üydürma 13 41 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement