Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Sertifika Töreni

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi\'nde Sertifika Töreni

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri eğitim seminerine katılan polis memurları sertifikalarını aldılar.

12.02.2014 12:10

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri eğitim seminerine katılan polis memurları sertifikalarını aldılar.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin Ağrı'da görev yapan polis memurlarına yönelik düzenlediği eğitim programının sertifika töreni Nezehat Çeçen Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Ağrı İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, müdür yardımcıları, polis memurları ile idari personel katıldılar. Sürekli Eğitim Merkezi'nin 6-17 Ocak tarihlerinde Emniyet Müdürlüğü'nün konferans salonunda kişisel gelişim, beden dili ve etkili iletişim gibi konularda verdiği eğitimler sonrası 35 polis memuru sertifikalarını aldılar. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, üniversitelerin sadece öğrenci yetiştiren, eğitim veren, akademisyen yetiştiren yerler olmadığını belirterek, "Aynı zamanda toplumun sosyal ve ekonomik yapısını geliştiren, sosyoekonomik kalkınmasında etkin olan, lokomotif görevi üstlenen, toplumun çeşitli katmanlarında görev yapan, yer alan, kamu kurumları, özel kurumlar veya sanayiyle işbirliği içerisinde çalışan, bunların gelişmesinde rol oynayan yerler olmalıdır" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'yle birlikte gerçekleştirilen eğitim programlarının öneminde vurgu yapan Prof. Dr. Aslan, bugün gerçekleşen sertifika töreninin daha önemli projelere ön ayak olacağına inandığını kaydetti.

Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ise, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin Doğu Anadolu Bölgesi'ne, ülkemize, hatta dünyaya ilim ve irfan yaymaya devam ettiğini belirterek, "Biz bunu hissediyor, duyuyor ve bunun gururunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Kurulduğu günden buyana bu başarının mimarı olan Prof. Dr. İrfan Aslan hocamıza, emeği geçenlere müteşekkiriz. Emniyet teşkilatımızın 4'te 3'ü artık yüksekokul mezunu. Bu eğitim çalışmaları da artarak devam ediyor. Hocalarımızın verdiği kıymetli formasyon bizim için çok çok önemli. Malumlarınız olduğu üzere artık dünyada yönetim anlayışının yüzde 80'i hemen hemen etkili iletişime dayanıyor. Burada formasyon alan arkadaşlarımız, emniyet teşkilatımızın yaptığı asayiş ve güvenlik çıtasını daha da yükselterek daha etkin, daha verimli hizmetler yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Tören, eğitim programına katılan polis memurlarına sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement