Ağrı Patnos'ta 24 Saattir elektrikler yok! - Son Dakika
Güncel

Ağrı Patnos'ta 24 Saattir elektrikler yok!

Ağrı Patnos\'ta 24 Saattir elektrikler yok!

Edinilen bilgilere göre, Ağrı'nın Patnos ilçesi Yunusemre mahallesinin bir kısmında elektrikler dün öğleden sonra kesildi.

22.07.2016 14:24

Ağrı'nın Patnos ilçesi Yunusemre mahallesinin bir kısmında yaklaşık 24 saattir elektrik kesintisi yaşanmaktadır.

Yunusemre mahallesinde ikamet etmekte olan vatandaşlar, Aras Edaş 444 7 850 Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi arıza hizmetlerini aradılar ve defalarca aramalarına rağmen neredeyse 24 saat olacak hala elektrikleri kesik olduğu ve Buz dolaplarındaki yiyeceklerin bozulduğunu, suların kesik olduğunu belirttiler.

MAHALENİN YÜZDE 90'NI KUYU SUYU KULLANIYOR

Konu ile ilgili Yunusemre mahallesi sakini Ö.T.'nin sözleri gündeme damga vurdu. Ö.T. adlı vatandaşın yaptığı konuşma "Efendim bizim Patnos'ta Yunusemre mahallesi 1445 sokakta sürekli olarak elektrik kesintisi oluyor ve bu kesintiler kış aylarında 36 saatti bulabiliyordu. Ama hava mevsimi yaz olduğu için ve bizim mahallede yüzde 90'nı sondaj ile kuyu suyu kullanmaktadırlar, bundan dolayı sullarımız yok. Ayrıca buzdolabında yiyeceklerimiz bozuldu ve bizim aileden en az onlarca kez Aras Edaş şirketini aradık ve arıza bildirimi bıraktık. Hatta bize dönüş yapsınlar diye telefon numaramızı da bıraktık ama arayan soran olmadı ve şuana kadar hala elektrik sıkıntısı yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Patnos'ta 24 Saattir elektrikler yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement