Ağrı Valisi Işın'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Ağrı Valisi Işın'ın Ziyaretleri

Vali Musa Işın, bazı oda ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

27.04.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Musa Işın, bazı oda ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Kentin sorunları ve yürütülen çalışmalarla ilgili oda ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle sohbet eden Vali Işın, sorunların çözümünde sivil toplum örgütlerinin önemine değindi.

Işın, vatandaşları ve kamu kurumlarını harekete geçirecek unsurun sivil toplum örgütleri olduğuna değinerek, "Aynı zamanda vatandaşın ya da temsil ettiğiniz meslek guruplarının sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini iyi biliyorsunuz. Biz de toplumun her kesimiyle hareket etmeye gayret ediyoruz. İnşallah hep birlikte güzel hizmetlerin ortaya konulması için çalışacağız" dedi.

Yürütülen projeler hakkında bilgi veren Vali Işın, 300 dönümlük bir kent ormanı projesine başladıklarını ve kentte sosyal hayatın canlanmasına etki edecek önemli projeyi kısa sürede hizmete sunacaklarını söyledi.

Işın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 576 konutun tamamlandığını bildirerek, şöyle konuştu:

"Doğal gaz konusunda çalışmalara başladık. İlimizin sınırları içinden geçen doğal gazdan faydalanmamak üzücü bir durum. Ama daha önce defalarca ihaleye çıkmasına rağmen, özel firmalarca yapılan araştırmalarda yeterince talep olmadığı tespit edilmiş. Haliyle şirketler riske girmek istememişler. Şimdi ise biz İl Özel İdaremiz bünyesinde kurduğumuz bir şirketle bu işi gerçekleştireceğiz. Şu anda bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun sonunda başta Ağrı merkez olmak üzere, büyük ilçelerimizden başlayarak doğal gazı ilimize getireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Valisi Işın'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement