Ağrı'ya "En İyi Stant Dekoru" Ödülü? - Son Dakika
Yerel

Ağrı'ya "En İyi Stant Dekoru" Ödülü?

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yer alan Ağrı, "En İyi Stant Dekoru" ödülüne layık görüldü.

25.01.2015 14:18

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yer alan Ağrı, "En İyi Stant Dekoru" ödülüne layık görüldü.

19. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na "Nuh'un Gemisi" konseptiyle katılan Ağrı Valiliği standı en iyi stant dekoru dalında birinci seçilerek ödüllendirildi.

Ziyaretçiler arasında yapılan anket sonucunda birinci olarak belirlenen Ağrı standı, aynı zamanda en çok ziyaret edilen ve katılımcılar tarafından en çok fotoğraflanan stantlar arasında yerini aldı.

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, yaptığı açıklamada, yaptıkları tasarımın çok beğenileceğini ve ilgi göreceğine inandıklarını belirtti.

En iyi stant dekoru ödülüne layık görüldüklerini ifade eden Tekinarslan, "Ziyaretçiler de bizimle aynı fikirdeymiş ve bunun sonucunda beldeler dalında en iyi stant dekoru ödülüne layık görüldük. Bu konuda emeği geçen arkadaşlarımızı ve katılımcılarımızı kutluyorum. Standımız özelikle burada ve büyük şehirlerde ikamet eden Ağrılı hemşerilerimiz tarafından çok ziyaret edildi. Bir birlik ruhu oluşturuldu. Umuyorum bunun ilimizin tanıtımında, turistik ve ekonomik alanda katkısı olur" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'ya 'En İyi Stant Dekoru' Ödülü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement