Ahı Dağı 2'nci Etap Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ahı Dağı 2'nci Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Ahı Dağı 2\'nci Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindeki ekip, Ahı Dağı’nda yapımına devam edilen 2’nci etap çalışmalarını yerinde inceledi.

09.06.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindeki ekip, Ahı Dağı'nda yapımına devam edilen 2'nci etap çalışmalarını yerinde inceledi.

Pazaryeri ile Bursa'yı birbirine bağlayan Ahı Dağı yolu 1'inci etabı olan Gümüşdere-Bahçesultan arası 2015 yılında hizmete girerek açılmıştı. Devam eden Ahı Dağı 2'nci etap çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yalçın, yetkililerden çalışma hakkında bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklamalarda bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Virajlar ortadan kalkıyor, yüksek standartlı yol oluyor. Pazarcığımızın 50 yıllık hayalinin yüzde 70'ini bu sene gerçekleştiriyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Tüm hemşehrilerimizin yol çalışmalarını yerinde incelemelerini tavsiye ediyorum. Eskiyi hatırlayınca insanın inanası gelmiyor. İnşallah geri kalan kısmının da yapılmasını Allah bize nasip eder. Ahı Dağı sorunu ortadan kalkacak. Her zaman söylediğimiz gibi hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahı Dağı 2'nci Etap Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement