Ahırda Çıkan Yangından 2 Hayvan Zarar Gördü - Son Dakika
Güncel

Ahırda Çıkan Yangından 2 Hayvan Zarar Gördü

Ahırda Çıkan Yangından 2 Hayvan Zarar Gördü

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde bir kişiye ait ahırda çıkan yangın paniğe neden olurken, yangında 2 büyükbaş hayvan zarar gördü, 120 saman balyası da yandı.

28.09.2015 21:29

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde bir kişiye ait ahırda çıkan yangın paniğe neden olurken, yangında 2 büyükbaş hayvan zarar gördü, 120 saman balyası da yandı.

Edinilen bilgiye göre; Beyendik beldesi Aydoğan Mahallesi'nde bulunan cami yanında meydana gelen yangında, Özkan Güler'e (34) ait evin bahçesindeki ahırda elektrik kontağından meydana geldiği tahmin edilen yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ahırın çatısından çıkan dumanı görmesinin ardından olay itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen Keşan ve Beyendik beldesine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın sırasında ahır içinde bulunan iki büyükbaş hayvan da alevlerden zarar gördü. Büyükbaş hayvanlardan bir tanesi yangın çıkan ahırın içinde kesilirken, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan diğer büyükbaş hayvan ise kesilmek üzere mezbahaya götürüldü. Yangın sırasında 120 adet saman balyasının da zarar gördüğü öğrenildi. Ekiplerin uzun süren müdahalesinin ardından yangın büyümeden söndürüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahırda Çıkan Yangından 2 Hayvan Zarar Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement