Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton mikserinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 8'inin kadın, 1'inin erkek olduğu tespit edilirken ölen 9 kişiden 4'ünün de öğrenci olduğu ortaya çıktı.

06.05.2024 22:18

Gaziantep İslahiye'de beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölenlerin 8'inin kadın 1'inin ise erkek olduğu açıklandı.

BETON MİKSERİ KARŞI ŞERİDE GEÇİP MİNİBÜSÜ BİÇTİ

İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde Hatay'ın Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine giden Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki yolcu minibüsüne çarptı.

Gaziantep'te kazada ölen 9 kişinin kimliği tespit edildi

HAYATINI KAYBEDENLERİN 4'Ü ÖĞRENCİ

Feci kaza sonrası 9 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 11 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 4'ünün öğrenci olduğu öğrenildi.

Yapılan kimlik tespitinde Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Gönen ve Sibel Sağlam'ın kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralananların ise Sude Taşkın, Ayşem Yıldırım, Songül Sıla Kılıç, Mehmet Erinmez, Enes Oğuz, Zeynep Gök, Mehmet Sağlam, Samet Saydam, Latif Örs ve Emine Yener olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü de vurgulandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Gaziantep'te kazada ölen 9 kişinin kimliği tespit edildi
Gaziantep\'teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement